Voedingsbeha en Kolfbeha in 1 – Voedings BH – Kolf BH – Voedingsbh’s – Voedingsbhs – Kolven – Extra Verstelbaar – Beige – Maat M

Voedingsbeha en Kolfbeha in 1 - Voedings BH - Kolf BH - Voedingsbh's - Voedingsbhs - Kolven - Extra Verstelbaar - Beige - Maat M

Maatvoering: Voor de juiste maat verwijzen wij graag door naar de foto’s waar een maat tabel staat.
Met deze 2 in 1 voedingsbeha en kolfbeha voed je makkelijk je kindje maar beschik je tevens over een handige kolfbeha als ‘live voeden’ even niet mogelijk is. Deze BH beschikt verder over verstelbare bandjes zodat deze soepel aansluit op je lichaam. De beha is naadloos waardoor je geen last hebt van irritatie of een jeukende huid.
Moeders die kolven komen vaak tijd te kort in hun drukke schema. Dit komt met name door het feit dat kolven veel tijd kost en je je handen dan niet vrij hebt. Door gebruik te maken van deze 2 in 1 bh heb je handen voortaan vrij, ideaal voor drukke moeders. Kies je voor deze beha van ForDig dan ben je in staat om makkelijk te voeden en geheel handsfree te kolven. Doordat je beide handen niet meer nodig hebt om de kolf vast te houden zal je ondertussen je dagelijkse bezigheden kunnen oppakken. De handige opening in het midden van de beha zorgt ervoor dat de kolfschilden goed blijven zitten.
De voordelen van de ForDig Voedingsbeha en Kolfbeha in 1
⊕ 2 in 1: Voeden en kolven zijn beide mogelijk met deze BH
⊕ Naadloos, perfect voor de gevoelige huid
⊕ Makkelijk in gebruik en verstelbaar
2 in 1: Voeden en kolven zijn beide mogelijk met deze BH
Met deze beha beschik je over een voedingbeha en kolfbeha in 1. Je kunt je kindje makkelijk voeden door de voorzijde los te klikken en na gebruik weer vast te maken. Ook beschikt deze beha over een opening op de cup waar je de kolfschilden vast kunt maken. Alle kolfschilden zijn geschikn voor deze beha. Met deze beha heb je handen vrij tijden het kolven. De kolfschilden blijven stevig op hun plek zitten. Ideaal voor drukke moeders maar ook handig als je ondertussen andere bezigheden wilt oppakken.
Naadloos, perfect voor de gevoelige huid
De ForDig 2 in 1 beha is naadloos. Je zult merken dat je minder last hebt van huidirritatie en dat deze een stuk comfortabel voelt dan een reguliere beha. Perfect voor de gevoelige huid.
Makkelijk in gebruik en verstelbaar
De beha beschikt over 4 standen aan de achterzijde en wordt geleverd met een beha verlenger met 3 extra standen zodat je zeker weet dat de beha comfortabel zit en meegroeit wanneer nodig. Verder zitten er verstelbare bandjes aan de bovenzijde voor de perfecte pasvorm.
Specificaties
⚬ Kleur: Beige
⚬ Maat: M (zie tabel in de foto’s voor de juiste maat)
⚬ Materiaal: 90% Nylon, 10% Spandex
⚬ Wasmachine: 30 graden
Inhoud bestelling
1 x 2 in 1 Voedingsbeha en kolfbeha